fejlec

Adria időjárás

Az Adrián tartózkodni egész évben kellemes, azonban a hőmérséklet júniusban és szeptemberben a legkellemesebb.Júliusban, auguszusban általában forró, száraz idő a megszokott, ilyenkor még az Adria időjárás-ra jellemző szelek is gyengébbek.
 

Az alábbiakban az Adria időjárás és jellemző szeleit mutatjuk be, amely ismerete elegedhetetlen a nyaralók és a vizi sportok szerelmesei számára. Általában, az Adrián hetekig szép,meleg idő szokott lenni, azonban a hajósoknak és a fürdőzőknek ügyelniük kell a futó záporokra, zivatarokra, amelyek viharos széllel kísértek is lehetnek. Ezért fontos a tenger időjárását és az Adria időjárás jelentést folyamatosan figyelemmel kísérni.

Mondhatjuk, hogy az Adria időjárás-át a szelek befolyásolják. Nyáron elsősorban a Misztrál szél fordul elő, amely szép időt jelent, elmaradása pedig az idő romlását.Tél időszakban a legjellemzőbb a Bóra, amely a tenger felé fúj, és akár órákig is eltarthat.Majd nem utolsó sorban a Nevere, amely az Adria időjárás-át nedvessé, és hosszan tartó, jelentősen esőssé változtatja.

 

Adriai tenger partja

Rövid cikkek, leírások:

 

Az adriai jó időjárása kedvez a vitorlásoknak is Csapadékmennyiség az Adrián | 2013.12.16

Az adriai időjárás a kedvező a turisták számára, akik a meleg napos időt kedvelik, azonban az Adria időjárásában ugyanúgy előfordul a csapadék, mint bárhol máshol. Az Adriai időjárás csapadékmennyiségéről érdemes tudni, hogy júliusban és augusztusban jóval kevesebb eső esik, mint az év többi részében, azonban bizonyos térségekben előfordulhatnak gyakori záporok, amelyek meg-megszakíthatják rövid időre a kellemes pihenést. Októbertől áprilisig főleg a téli időszakban az Adria időjárása folyamatosan változó, így a csapadékmennyiség is változó mennyiségű. Fontos viszont azt is tudni, hogy a téli időjárás ettől függetlenül elég enyhe szokott lenni az Adriai tenger partvidékén.

Az adriai időjárása – az adriai tenger vízhőmérséklete | 2013.10.31

Adriai tengerpartAz adria időjárása igen kedvező az adriai tenger vízhőmérsékletére nézve. Télen az adriai tenger hőmérséklete 10-12 celsius fok körül alakul. Míg nyári időszakban az adria időjárása révén a tenger átlaghőmérséklete 20 celsius fok.
A nyaralás tekintetében az adria időjárása a júliusi és az augusztusi időszakban az igazán kedvező a turisták számára, hiszen ilyenkor a 24 fok környékén van az adriai tenger átlagos vízhőmérséklete.
Ön is élvezheti az adriai időjárást és az adriai tenger vízét, akár saját ingatlanából. Tekintse meg ingatlan kínálatunkat.
 

Adria időjárása télen | 2013.10.15

Miután az adriai időjárásra a mediterrán éghajlat nagy hatással van, a tél az Adria közelében általában enyhe, az átlagos nappali középhőmérséklet öt és tíz fok közt alakul. Általában sem a tenger hőmérséklete, sem pedig a levegő hőmérséklete nem éri el a fagypontot. Így az Adria időjárás télen is kedvez a Horvátországba látogatók számára. Hiszen nemcsak a nyári napsütés, de a téli enyhe idő is tud felüdülést biztosítani.
Horvátország Európai Uniós csatlakozásával immár könnyebben elérhető az Adriai tengerpart.
Sokan azonban már nemcsak nyaralásuk alkalmával szeretnék élvezni az Adria időjárását. Ezért saját horvátországi ingatlan vásárlásban gondolkodnak. Amennyiben Ön is szeretné akár télen a forró nyarakat és a téli enyhe Adria időjárást élvezni, ne habozzon és nézze meg ajánlatainkat.
 

Igaz mediterrán időjárás. Adria időjárás. | 2013.09.10

Dubrovnik-i strand az Adriai tengernélHorvátországban több éghajlati zónával találkozhatunk. Míg az ország belsejében mérsékelt kontinentális időjárás a számottevő, addig az Adria időjárás elsősorban mediterrán jellegű, így az adriai tenger partján is a mediterrán éghajlatot lehet kiélvezni. A mediterrán tájakon a nyár meleg és száraz, így igazi felüdülés a tengerpart közelsége. Nem csoda, hogy rengetegen választják a horvát tengerpartot, mint nyaralási úti célt, hiszen az Adria időjárása, kedvez napozni és fürdőzni vágyóknak egyaránt.
Sokan pedig annyira megszeretik az Adria időjárását, hogy saját horvátországi ingatlant vásárolnak, azért, hogy a lehető legtöbb időt tölthessék a mesés szépségű mediterrán környezetben.
Amennyiben Ön is szeretne horvátországi ingatlant, azért hogy akár egész évben élvezhesse a mediterrán Adria időjárását, úgy tekintse meg kínálatunkat.

További részletek

Horvátországi ingatlan

Horvátországi ingatlan
Saját nyaraló az Adrián? Igen, egy saját horvátországi ingatlan ! Tenger illata, ragyogó napsütés, a lenyűgöző tájban mágikus vonzerő. A Ho...

További részletek

Eladó ingatlan Horvátország

Eladó ingatlan Horvátország
Nézzük csak részletesen, Horvátország mely régióiban kínálunk érdeklődőinknek eladó ingatlanokat? Eladó ingatlan Horvátország / Isztriai-fé...

További részletek

Horvátország eladó ingatlanok

Horvátország eladó ingatlanok
Istria, Kvarner, Dalmácia, Zágráb és Montenegro régiókban Amit vásárlásra kínálunk Önnek: horvátország eladó ingatlanok befektetési telkek ...

További részletek

Horvát ingatlan

Horvát ingatlan
Horvát ingatlan -t kínálunk az öblökkel tagolt tengerparton, mely vonzerejét mesés szigeteinek, zátonyainak, napfényes strandjainak, óriás s...

További részletek

Adria ingatlanok

Adria ingatlanok
Festői szépségű hegyekkel, síkságokkal és a vízzel körülvett egyedülálló szépséghez csábítjuk Önt! Ez itt a festői Horvátország, ahol Adria...

További részletek

Horvátországi ingatlanok

Horvátországi ingatlanok
Szeretettel köszöntjük Horvátországi ingatlanok -at kínáló web portálunkon! Horvátországi ingatlanok beruházó és értékesítő cégként, felkés...

További részletek

Kezdőlap

Kezdőlap
Szeretettel köszöntjük horvát ingatlanok-at kínáló web portálunkon! Festői szépségű hegyekkel, síkságokkal és a vízzel körülvett egyedülál...

További részletek

Horvátországi időjárás

Horvátországi időjárás
A hazánktól délre lévő ország éghajlata, hőmérsékleti viszonyai kedvezőbbek a hazainál. Horvátországi időjárás-ának három nagy természet...

További részletek


Elérhetőségek

Gál István

Telefon:

+36/72-728-982

+36/30-8787-226

+385/91-359-7309

Email: [email protected]

 

Horvátországi időjárás

Horvátország hőtérképe


www.adriahomebusiness.com