fejlec

Horvát ingatlan

Horvát ingatlan -t kínálunk az öblökkel tagolt tengerparton, mely vonzerejét mesés szigeteinek, zátonyainak, napfényes strandjainak, óriás sziklahegyeinek, kopár szirtjeinek és zöldellő dombjainak köszönheti.

Nem elhanyagolhatók az ország kulturális és művészettörténeti értékei és a messzi hírű horvát vendégszeretet.
Miért is érdemes horvát ingatlan -t vásárolni?
-Mert itt található a világ egyik legszebb tengerpartja,
-Mert jó befektetés,
-Mert ki ne álmodott volna még arról, hogy nyugdíjas éveit a horvát tengerparton, egy hangulatos kis halászfaluban tölti, békével és a tengeri levegő minden varázslatával feltöltődve?
Kiváló helyismerettel és sok éves ingatlanközvetítői tapasztalattal és felkészült munkatársakkal küldetésünk nem kevesebb, mint hogy álmai megvalósításában segítsük Önt!
Horvát ingatlan beruházó és közvetítő cégként a vásárló és érdeklődő igényeinek megfelelően támogatjuk ingatlan megkeresését és kiválasztását. Ön mellett állunk és asszisztálunk a kezdeti tárgyalásoktól egészen a horvát ingatlan bejegyzéséig.
Ne tétovázzon, bátran bízza ránk magát és váltsa valóra velünk álmait!

Naplemente az adriai tenger felett

 

Rövid cikkek, leírások:

Horvát ingatlan kedvező árakon | 2013.12.16

Horvátország is már az Európai Unió része- könnyebb ingatlan vásárlásA 2008 óta tartó válság ellenére a Horvát ingatlan piac továbbra is kiváló befektetés, ráadásul a Horvát ingatlanok igen kedvező árakon elérhetőek a vásárlók számára. A horvátországi adriai tengerpartot övező három régió ingatlan kínálata igen nagy. Horvátországi ingatlant 2009. február 1. óta bármely Európai Uniós állampolgár vásárolhat, ugyanolyan feltételekkel, mint a horvátok, nem kell hozzá horvát jogi személyt létrehozni. Horvátország 2013-as csatlakozásával pedig, a horvát ingatlanok sokkal jobban elérhetőek, mint korábban. Természetesen nem szabad elfelejteni, kihangsúlyozni azt, hogy minden esetben a megvásárolandó horvát ingatlan esetén figyelni kell, hogy építése során minden engedéllyel rendelkezett, hiszen ennek hiánya esetén az új tulajdonos rosszul járhat új álmai ingatlanát tekintve.
Ha szakértő segítségre van szüksége forduljon hozzánk: Adria Home Business
 

Milyen horvát ingatlant kínál az Adria Business Home? | 2013.10.31

Adria Home Business A legtöbb horvát ingatlanba, amelyet az Adria Home Business kínál megvásárlásra, klímaberendezést telepítettek. Ezek a horvát ingatlanok mindegyike néhány száz méterre fekszik a tengerparttól, ennek ellenére, némelyiknél medence is található. Számos esetben az ingatlanhoz garázs is tartozik.
A horvát ingatlanok közt az Adria Home Business kínálatában megtalálhatóak egy és több szintes házak, hotelek, apartmanok is, annak érdekében, hogy mindenki elégedett lehessen, és megtalálja a neki tetsző horvát ingatlant.
Vannak olyan horvát ingatlanok is, amelyek vagy újépítésűek, vagy nem rég lettek felújítva.
 

Adria Home Business a horvát ingatlan szakértő | 2013.10.15

Adria Home Business Az Adria Home Business több éves tapasztalattal rendelkezik a horvát ingatlanok értékesítését tekintve. Honlapunkon kedvére válogathat az eladó horvát ingatlanok között. Az Adria Home Business honlap főoldalán kiemelten megjelennek az akciós és a különböző régiókban (Dalmácia, Kvarner¸ Isztria) lévő kiemelt ingatlanjaink, az oldalsávból pedig kiválaszthatja akár az ingatlan típust, akár az árkategóriáját a horvát ingatlannak, amely után érdeklődik.
Ha nem sikerül elsőre választania, elolvashatja a horvát ingatlanok leírását, a különböző paramétereit, sőt minden eladó ingatlanunkról több fényképet is közzéteszünk.
Ha már sikerült választania, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi segítünk Önnek a teljes ügyintézésben, hogy mihamarabb élvezhesse a saját horvát ingatlanát.
 

Horvát ingatlan? Váltsa valóra álmait! | 2013.09.10

Horvát ingatlan - az Öné lehetHa felmerült Önben már valaha, hogy milyen jó lenne egy tengerpart mellett lakni, esetleg minden évben nyaralni. Vagy volt már Horvátországban és megfogta Önt a hely hangulata, és szeretne visszatérni oda, akkor ne habozzon, váltsa valóra álmait.
A lehető legjobb horvát ingatlant választjuk ki Önnek, mely a gyönyörű Adriai tengerpart mellett fekszik, akár néhány száz méterre a tengerparttól. Így akár minden évben élvezheti a tájat, az élővilágot és a helyi kultúrát, ráadásul mindezt a saját horvát ingatlanjában teheti meg. Nem kell többet szállások után kutatnia, csak felkerekedik és néhány óra alatt már be úszhat is az Adriai tengerben.
Mi segítünk Önnek a választásban, és a horvát ingatlan megvásárlásában is. Önnek csak választania kell kínálatunkból.

Tekintse meg akciós ajánlatainkat: ITT.

További részletek

Horvátországi ingatlan

Horvátországi ingatlan
Saját nyaraló az Adrián? Igen, egy saját horvátországi ingatlan ! Tenger illata, ragyogó napsütés, a lenyűgöző tájban mágikus vonzerő. A Ho...

További részletek

Eladó ingatlan Horvátország

Eladó ingatlan Horvátország
Nézzük csak részletesen, Horvátország mely régióiban kínálunk érdeklődőinknek eladó ingatlanokat? Eladó ingatlan Horvátország / Isztriai-fé...

További részletek

Horvátország eladó ingatlanok

Horvátország eladó ingatlanok
Istria, Kvarner, Dalmácia, Zágráb és Montenegro régiókban Amit vásárlásra kínálunk Önnek: horvátország eladó ingatlanok befektetési telkek ...

További részletek

Adria ingatlanok

Adria ingatlanok
Festői szépségű hegyekkel, síkságokkal és a vízzel körülvett egyedülálló szépséghez csábítjuk Önt! Ez itt a festői Horvátország, ahol Adria...

További részletek

Horvátországi ingatlanok

Horvátországi ingatlanok
Szeretettel köszöntjük Horvátországi ingatlanok -at kínáló web portálunkon! Horvátországi ingatlanok beruházó és értékesítő cégként, felkés...

További részletek

Kezdőlap

Kezdőlap
Szeretettel köszöntjük horvát ingatlanok-at kínáló web portálunkon! Festői szépségű hegyekkel, síkságokkal és a vízzel körülvett egyedülál...

További részletek

Adria időjárás

Adria időjárás
Az Adrián tartózkodni egész évben kellemes, azonban a hőmérséklet júniusban és szeptemberben a legkellemesebb.Júliusban, auguszusban általáb...

További részletek

Horvátországi időjárás

Horvátországi időjárás
A hazánktól délre lévő ország éghajlata, hőmérsékleti viszonyai kedvezőbbek a hazainál. Horvátországi időjárás-ának három nagy természet...

További részletek


Elérhetőségek

Gál István

Telefon:

+36/72-728-982

+36/30-8787-226

+385/91-359-7309

Email: [email protected]

 

Horvátországi időjárás

Horvátország hőtérképe


www.adriahomebusiness.com